Aspeboda Intresseförenings Nyhetsbrev nr 2

5 mars 2018

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Pågående projekt i Aspeboda[/dropshadowbox]

Planeringsarbetet i de fem delprojekten i ”Spår och stigar” pågår för fullt.  Nu väntar vi på att snön smälter, så att vi kommer åt marken för markarbetet.

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Aspeboda.se[/dropshadowbox]

AIF:s fototävling är avslutad för denna gång och en vinnare kommer att utses på AIF:s årsmöte! Första pris är biobiljetter till hela familjen.
Alla bidrag i tävlingen kommer att publiceras på hemsidan efter årsmötet.

Nytt på hemsidan: Vi kommer skapa undersidor med information om våra olika föreningar. En förening har redan fått en sådan sida i samråd med berörd föreningsstyrelse. Se sidan här. Vi kommer kontakta våra föreningar allt eftersom vi jobbar vidare med detta.

Förslag eller synpunkter till/på hemsidan, kontakta Henrik Dahlborg via info@aspeboda.se

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Övrig information[/dropshadowbox]
Årets Aspebodabo kommer att utses av styrelsen för första gången på Aspebodadagen, förhoppningsvis kommer detta att kunna bli en uppskattad tradition framöver.

Aspeboda intresseföreningen kommer att delta på Aspebodadagen som kommer att genomföras på pingstdagen, den 20 maj. Mer information kommer inom kort.

Årsmöte AIF är planerat på torsdagen den 8 mars, kl. 19.00.
Stöd vår ideella förening. Medlemskap i Aspeboda intresseföring för 2018 kostar endast 100 kr.

/Marc Meijer, Ordförande AIF.


[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”290px” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Bli medlem:
100 kr per kalenderår
Swish: 123 401 67 05
Swedbank:

Clearing nr: 8166-1
Konto nr: 934 493 543-3
Ange namn och adress vid betalningen

Kontakt:
aspebodaintresseforening@gmail.com
Lilla Aspeboda 140, 79193, Falun
Marc Meijer, 070–5544709[/dropshadowbox]