Aspeboda.se – ny hemsida!

Efter flera månaders arbete är Aspebodas nya officiella sajt – www.aspeboda.se – äntligen färdig. Intresseföreningen har strävat efter att få ihop en representativ, snygg och funktionell sida som innehåller allt från ett kalendarium med evenemang i trakten, ett ständigt växande företags- och föreningsregister, bilder och artiklar liksom en kommande samling nummer och epostadresser till individer och föreningar verksamma i bygden.

”Vi ville skapa en plattform för oss som bor och verkar i Aspeboda”, säger Henka Dahlborg, medlem i Aspeboda Intresseförening och en av de ansvariga i hemsideprojektet. ”En hemsida som går att använda både som referensbibliotek och plattform för diskussion – vi har till exempel integrerat flödet från Aspebodagruppen på Facebook, vilket gör det enkelt att få tillgång både till daglig diskussion samt information om pågående sportevenemang, gudstjänster, pubafton och annat”, fortsätter han.

En mycket viktig del i projektet är just evenemangskalendern: Vem som helst i trakten kan gå in och anmäla ett evenemang via ett enkelt webbformulär, och innehållet skickas direkt till någon av hemsidans administratörer som publicerar evenemanget på hemsidan. Det kan vara allt från en loppis, ett sportevenemang, ett årsmöte… i princip vad som helst.

”Byborna är också hjärtligt välkomna att skicka in bilder, kåserier, länkar och annat som rör Aspeboda med omnejd” hälsar Henka Dahlborg som också påpekar att uttömmande information om Aspeboda Intresseförening inklusive dess stadgar är tillgängliga på hemsidan.